Prosize kapsule

Predigra: kada je preskočiti, a kada ne

Svi vole ljubljenje, maženje i ostale zahvate tipične za predigru. I podržavamo, što se vidi ii z bezbroj tekstova na tu temu. Ipak, postoje situacije kada je predigra jednostavno suvišna. Sa druge strane, ponekad je neophodna i neizbežna, ukoliko želiš da svoje pobedničko koplje pobodeš na venerin breg.

Kada preskočiti predigru

Pre posla

Ukoliko si u ozbiljnoj vezi, ushteće ti se ujutru kad se probudiš. Još ako se probudiš sa erekcijom, eto veselja. Dakle, promeškolji se, pomazi uspavanu dragu i proveri da li je raspoložena za jedan brzinski šau-mau. Ako jeste, zaboravi na predigru i zaskoči je poput zeca. Samo nemoj tako i da realizuješ, slobodno malo oduži. Još ako na poslu tolerišu kašnjenje, opusti se i priredi svojoj ženki nezaboravno buđenje.

Kada ne možeš da se suzdržiš

Često su sastanak ili provođenje dosta vremena sa nekom osobom prosto nabijeni seksualnom tenzijom koju je teško kontrolisati. Već sama činjenica da si došao ne do njene spavaće sobe, već i do ulaznih vrata, znači da si na pola puta da se omrsiš. U takvom napetom ambijentu i više je nego u redu da preskočiš predigru.

Predigra je ponekad i logistički neizvodljiva

Kada niste kod kuće

Bilo da izvodite igrice u motelu ili hotelu ili, možda, autu, javnom toaletu, parku ili nekom drugom javnom prostoru, vremena za predigru jednostavno nema. Ovo su situacije u kojima se pogodak mora zabiti iz kontre, bez mnogo driblanja. U suprotonom, možete doživeti neugodan klizeći start od nekoga ko uopšte ne bi trebalo da bude tu.

Udari i beži

Ok, jesu momci često ti koji su rasploženiji na akciju za jednu noć. Šta sad, takvi smo, i vi ste kučke kad ste u PMS-u. Dakle, ako ne nameravaš da više ikad vidiš ribu posle seksa, nema potrebe da se upuštaš u predigru jer ti jednostavno uopšte nije bitno šta će ona posle koitusa misliti o tvojim seksualnim veštinama. Uđeš-izađeš i gotovo. Ne ostavljaj broj telefona.

Kada NE preskakati predigru

Prvi put

Ako si se već cimao nedeljama da bi joj se najzad uvukao u gaćice, bilo bi glupo da otaljaš posao, zar ne? Ovo je jedna od prilika kada za predigru jednostavno moraš naći vremena. Bez izgovora. Naročito ako znaš da ćeš posle toga želeti još ili ući u ozbiljnu vezu sa devojkom.

Nije sve u bambusanju, ima nečega i u predbambusanju

Specijalne prilike

Ne, ne mislimo na izražavanje saučešća udovici kojoj je muž upravo umro. Ovo se odnosi na sve one datume koje parovi (dakle ona) obeležavaju i drže do njih. Rođendani, godišnjice, Dan zaljubljenih i slični datumi sjajne su prilike da se posvetiš svojoj lepšoj polovini i prirediš joj kombo paket koji, pretpostavljaš, uključuje i kvalitetnu predigru.

Kada ona nije raspoložena

Nema ni teoretske šanse da se ribi uvučeš u pantalone ako ona u tom trenutku nije raspoložena. Ako si ipak u fazonu da se dočepaš plena, moraćeš da se potrudiš bar dvostruko više nego obično. Zato se dobro potrudi da predigru odradiš vrhunski. To je jedini način da dođeš do cilja.

Upamti: tiha voda breg roni

Kada se zabavljaš sa “Ledenom kraljicom”

Budimo iskreni, kada devojka ne doživi orgazam, svaki sledeći put ćeš sve više problema imati da dobiješ ono što želiš. Ponekad se cura potpuno zatvori i seksualno „ohladi”, a onda se bolje pripremi na žestok rad prstima, jezikom i ostalom opremom tokom predigre kako bi naposletku došlo do penetracije.

©Muskimagazin.com

 

Slični tekstovi

Ostavite komentar