Prosize kapsule

Zarađuje 25.000 funti isprobavanjem seks igračaka

Britanka Nat Garvi plaćena je preko 25.000 funti godišnje da isprobava i ocenjuje igračke za seks.

Do sada je isprobala preko 1.000 artikala koji uključuju vibratore, seksi spravice, donji veš i druge rekvizite, a sve to zahvaljujući kompaniji koja preko internet prodaje seksi igračke a na čiji se oglas javila iz čiste radoznalosti, prenosi The Sun.

Ovim se poslom bavi već dve godine, a obavlja ga kod kuće gde joj stižu nedeljne pošiljke artikala koje onda mora da isproba I potom oceni njihov kvalitet. Za svoj posao tvrdi da je kao i svaki drugi, međutim, “umesto da sam okružena kancelarijskom opremom i računarima, imam hrpu seksi igračaka s kojima mogu da se zabavljam”.

“Nisam zavisnica o seksu. Predstavljam prosečne devojke koje, poput mene, koriste ovakva pomagala”. Seksualni rekviziti više nisu tabu. Koriste ih i samci i parovi kako bi obogatili svoj život, a moj je posao da izaberem kvalitetne od onih manje kvalitetnih proizvoda. Sigurna sam da neki ljudi ne cene moj posao, ali moji prijatelji i porodica misle da imam najbolji posao na svetu, a i meni je savršen”, kaže ova “degustatorka”.

U Britaniji se godišnje proda oko četiri miliona seksi igračaka, a a ova cifra svake godine raste.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar