Prosize kapsule

Pauk odneo pogrebna kola sa pokojnikom

Zbog nepropisnog parkiranja, pauk je u francuskom gradu Tuluzu sa ulice odneo pogrebna kola u kojima se nalazio sanduk s telom pokojnika.

Komunalni policajci “nisu mogli da znaju da je reč o mrtvačkim kolima, a još manje da je u njima pokojnik”, kazao je pomoćnik gradonačelnika Tuluza, navodeći da automobil nije imao nikakve oznake.

Kola su bila parkirana rano izjutra prošle sedmice na jednom od bulevara u centru grada gde se svakog pre podneva održava zelena pijaca.

Puna dva sata policajci su bezuspešno pokušavali da obaveste kompaniju kojoj pripada automobil, a koja je identifikovana putem registarskih tablica.

Vozač pogrebnih kola doputovao je prethodnog dana iz Liona i trebalo je da nastavi put za Portugal gde je sahrana bila predviđena. Zaustavio se da bi prespavao u Tuluzu, ali kada se probudio, nije našao vozilo na mestu gde ga je parkirao.

U policijskoj stanici, prilikom prijave nestanka automobila, saznao je da ga je pauk odneo. Vozač nije imao problema da preuzme vozilo osim što je morao da plati kaznu od 35 evra za nepropisno parkiranje i 90 evra na ime troškova pauk servisa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Pauk odneo pogrebna kola sa pokojnikom

Ostavite komentar