Prosize kapsule

Must-See: “Soba besa” – platiš i razbijaš (VIDEO)

“Soba besa” namenjena je svima onima koji imaju problema na poslu, u kući ili u bilo kojoj drugoj situaciji. Ona leči sve koji žele da se oslobode stresa mogu i to vrlo povoljno i jeftino. Dona Aleksandar, uspešna žena iz Dalasa otvorila je sobe, u kojoj klijenti mogu, u zavisnosti koliko plate, da razbijaju stvari po njoj u trajanju od pet do 25 minuta.

“Soba besa” menja i oblik, pa tako može postati i kancelarija, spavaća soba, pa čak i kuhinja za domaćice koje ne mogu više da izdrže pritisak. Kad uđu u sobu, dozvoljeno im je da razbiju sve ispred sebe, i to različitim tehnikama. Mogu sa sobom poneti i palicu, a ukoliko žele, stvari mogu i ručno da razbiju.

Pisac Deni Galager jedan je od onih koji su ovu terapiju isprobali a on je svoje iskustvo i preneo putem novina.

“Odabrao sam kancelarijske prostorije, jer sam radio u novinama i oduvek želeo da odem. Rezervisao sam 15 minuta, ali sve je potrajalo 13 minuta. Bio sam iznenađen, ali količina besa u meni postala je nepodnošljiva”, kaže Deni.

Dona navodi da su mušterije svi profili ljudi, od domaćica preko poslovnih ljudi i da su potrebe različite. Većina odatle izlazi kao “nova”, ali psihijatri upozoravaju da istresanje besa putem agresije nije uvek pozitivno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar