Prosize kapsule

Makroi tetovirali prostitutkama bar-kodove na telu

Španska policija uhapsila je 22 makroa koji su prisiljavali žene na prostituciju i tetovirali imbar kodove na zglobove kako bi se, u slučaju da pobegnu, znalo čije su vlasništvo. Ovu bandu policija naziva “bar kod makroi”.

Policija je oslobodila i jednu ženu koja je bila izložena batinama i imala  istetovirani bar kod na zglobu. Devetnaestogodišnja Španjolka držana je protiv svoje volje i imala je tetoviran bar kod i cifru od 2.000 evra, a policija sumnja da je reč o iznosu duga koji su od nje hteli da iznude makroi, piše Daily Mail.

Žena je bila bičevana, lancima vezana za radijator, sa obrijanom kosom i obrvama. Kako se navodi u saopštenju policije, svi uhapšeni su rumunski državljani. Bandu su činile dve odvojene grupe ili “klana” koji su kontrolisali prostituciju duž ulica u centru Madrida.

Jedan od vođa čiji su inicijali I.T. tražen je od rumunskih vlasti zbog krivičnog dela prostitucije, navodi se u izjavi policije. Policija je zaplenila naoružanje i municiju, 140.000 evra u kešu, veliku količinu zlatnog nakita i pet vozila, među kojima tri luksuzna automobila. Nije poznato gde je policijska akcija izvršena.

Seks industrija u Španiji je vredna više milijardi dolara, a u bordelima uglavnom rade siromašne imigrantkinje iz Latinske Amerike, Afrike i Istočne Evrope.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar