Prosize kapsule

Samsung Galaxy III

Iz kompanije Samsung nam stižu vesti da uveliko rade na nasledniku Galaxy S2, koji će se zvati Galaxy III. Prema pisanju ZDNeta, lansiranje Samsungovog smartphonea Galaxy S III će biti u aprilu. Informacije stižu od marketinške agencije zadužene za kampanje povodom lansiranja mobilnih telefona u Velikoj Britaniji. Fokus kampanje će biti Olimpijske igre u Londonu.

Prema  informacijama do kojih je došao M@N, smartphone Galaxy S III će tako ponuditi FullHD rezoluciju, dakle pravih 1080p u 16:9 formatu i to u Super AMOLED Plus tehnologiji preko 4,8 inča dijagonale. Prednja kamera će imati samo 2 megapiksela, ali zato će kamera otpozadi imati 8 (po nekim špekulacijama čak i 12) megapiksela rezolucije. Unutar kućišta nalazi će se podrška za 4G LTE i fantastičan četverojezgrični Samsung Exynos, koji će raditi na 1,5 GHz. Sve to će, naravno, zaokružiti već hvaljeni Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Kako bi odgovorili na kritike da su im mobilni telefoni suviše „plastični“, u Samsungu su se navodno odlučili za spoljnu masku od keramike, čime će se omogućiti tanak dizajn uz zadržavanje dobrih svojstava prijema signala, gde će kućište imati debljinu od svega sedam milimetra.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar