Prosize kapsule

Stanija Dobrojević osniva privatni univerzitet

Manekenka Stanija Dobrojević odlučila je da osnuje privatni univerzitet na kojem će se studenti edukovati za poslovanje na estradi, saznaje M@n!

Univerzitet će se najverovatnije zvati „Fakultet estradnog menadžmenta i ponašanja“, a Stanija se na taj korak odlučila posle učešća u rijalitiju „Survivor“, tokom kojeg je shvatila da je za preživljavanje na srpskoj estradi potrebno mnogo više od iskustva.

„Za to je potrebno najpre proći kroz teoriju vezanu za sve situacije koje vas mogu zadesiti u surovom svetu estrade, a postojaće i program prakse na domaćim televizijama i žurkama u renomiranim klubovima“, izjavila je Stanija.

Prema njenim rečima, polaznici će moći da izučavaju razne predmete, a neki od atraktivnijih su „Kurs estradnog preživljavanja“, „Kurs estradnog preživljavanja u ekstremnim uslovima“, „Rukovanje štiklama i aksesoarima“, kao i „Bjutifulna persuazija“, koja za cilj ima da studente poduči tome kako da ubede druge u svoju lepotu.

FOTO: Milovan Mika Knežević

„Cilj je da ubuduće imamo školovane starlete i estradne zvezde, a meni je čast što ću ovim projektom stati u red najvećih srpskih prosvetitelja poput Sanje Marinković, Ljubiše Buhe Čumeta i Miće Jovanovića“, rekla je starleta.

Visina školarine za sada nije poznata, a očekuje se da univerzitet sa radom počne sledećeg proleća.

NAPOMENA: Ova vest je prvoaprilska šala, ali nas, u Srbiji zemlji čuda, ne bi iznenadilo ni kada bi se sve ovo zaista desilo. Srećan vam 1. april 🙂

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar