Prosize kapsule

Eksl Rouz ne želi u Kuću slavnih

Pevač grupe Guns N’ Roses Eksl Rouz saopštio je da ovog vikenda neće prisustvovati ceremoniji uključenja u Rokenrol kuću slavnih.

U otvorenom pismu koje je objavio “Los Anđeles tajms”, Rouz je naveo da ne želi da uđe u prestižni klub ni lično ni u odsustvu, ali da nema ništa protiv da bivši članovi njegovog sastava budu primljeni na ceremoniji koja će u subotu biti održana u Klivlendu, Ohajo.

“Čisto da se zna, nemam problema sa momcima iz grupe i njihovim uspesima i priznanjima. Ni ja niti bilo ko iz mog tima nismo tražili da uđemo u Kuću slavnih. To je njihov šou, a ne moj”, naveo je pevač.

“S tim u vezi, neću prisustvovati ceremoniji primanja u Rokenrol kuću slavnih i odbijam da budem uvršten u nju kao član Guns N’ Roses”, dodao je on.

Grupa Guns N’ Roses je vladala hard rok scenom oz 1987. do 1993. godine prodavši 100 miliona kopija albuma. Poslednji album grupe objavljen je 1994. godine. Eksl Rouz je jedini preostali originalni član grupe koja je formirana u Los Anđelesu 1985. godine.

Rock 'n' roll kuća slavnih

Rokenrol kuća slavnih u februaru je saopštila da će ove godine u nju ući grupe Guns N’ Roses , Red Hot Chili Peppers, The Beastie Boys i da se svi oni očekuju na subotnjoj ceremoniji.

Rouz je rekao da on neće prisustvovati ceremoniji i zatražio da ne bude primljen u odsustvu niti da se dozvoli bilo kome da primi umesto njega članstvo u Kući slavnih ili govori u njegovo ime.

Portparolka Kuće slavnih rekla je da je organizatorima žao što Eksl Rouz odbija da bude primljen ali da će grupa, koja uključuje i njega, ipak biti primljena.

Drugi članovi G ‘N’ R-a, gitarista Slash, basista Duff McKagan i bubnjar Mattt Sorum udružili su se sa nekadašnjim pevačem grupe Stone Temple Pilots, Scottom Weilandom i formirali bend Velvet Revolver.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar