Prosize kapsule

Policajac tražio ženama golišave fotke da bi poništio kazne

Policajac Dirk B. (53) iz Dizeldorfa osuđen je na devet meseci uslovne slobode jer je umesto da naplati kaznu ženi koja je na crveno prešla ulicu, on zatražio od nje da mu pošalje fotografiju na kojoj je gola do pojasa.

Saobraćajni policajac Dirk B. (53) iz Dizeldorfa reskirao je celu svoju karijeru jer nije mogao da obuzda svoj libido. Pre nekoliko meseci on je zaustavio ženu koja je prelazila ulicu dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svetlo za pešake. Hteo je da joj naplati kaznu koja iznosi 5 evra, ali joj je napomenuo da bi mogli da se dogovore kako da kazna “nestane”.

On je zatražio od nje da mu pošalje fotografiju na kojoj je gola do pojasa, i da će u tom slučaju odmah stornirati kaznu. Žena je odlučila da prihvati tu ponudu, misleći kako je kazna tako rešena. Poslala mu je fotografiju, ali on je hteo još pa ga je prijavila policiji, piše Bild.

Napaljeni policajac je suspendovan, a zatim je i osuđen na devet meseci uslovne slobode. Dirk tvrdi kako nikada nije ucenjivao ženu i da mu je ona fotografiju dobrovoljno poslala.

Međutim, spekuliše se da Dirk nije samo od ove žene tražio da mu pošalje sliku na kojoj je razgolićena, već da ih je bilo više.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar