Prosize kapsule

Koja nacija je najperverznija?

Dok skoro 44 odsto Nemaca voli “alate i igračke koje seks čine zabavnijim”, svega 16 odsto njih uzbuđuje svetleći donji veš u poređenju sa stanovnicima Kine gde svakog trećeg uzbuđuje svetleći donji veš, što je znatno više od svetskog proseka od 23 odsto.

Pre nego što izvade svoje igračke, Nemci su skloni romantici – 40 odsto ispitanih voli da stvori romantičan ugođaj muzikom. Skoro 53 odsto takođe voli da praktikuje seks sa upaljenim svetlom, a jedino su Španci ispred njih sa 56 odsto.

Ove cifre blede u poređenju sa rezultatima iz Velike Britanije gde čak 65 odsto stanovnika svoju intimu voli da sakrije mrakom – što je ujedno i najveći broj u istraživanju.

Ispitanici u Nemačkoj odgovarali su i na pitanje: “Zašto biste ugasili svetlo tokom seksa?“

Dok je većina ispitanika dala odgovore poput: „Zato što je ceo događaj više seksi u mraku“ i „Tada se usuđujem da eksperimentišem“, 19 odsto praktikovalo je seks u mraku zbog toga što nisu zadovoljni svojim izgledom.

Manje romantični odgovori glasili su: „Ne smatram da je moj partner izuzetno privlačan“ i „Radije razmišljam o nekome drugom dok imam seks“, i njih je dalo 5 odsto brutalno iskrenih ispitanika.

Istraživanje je sprovela kompanija za proizvodnju donjeg veša Bjorn Borg na 1.700 sipitanika starosti od 18 do 30 godina u 9 zemalja širom sveta.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar