Prosize kapsule

Frka u Sanderlendu zbog otvaranja svingerskog kluba

Jedan klub u engleskom gradu Sanderlendu izazvao je burne reakcije građana i gradskog veća zbog toga što planira da organizuje žurke za svingere.

Klub “Secret” želi da jedan deo svoje zgrade pretvori u noćni smeštaj sa sobama i automobilima u kojima bi posetioci mogli da menjaju partnere u seksualnim odnosima, piše britanski “Dejli mejl”.

Sveštenik Katoličke crkve Kris Džekson jedan je od građana koji se bune zbog ovakvog kluba i kaže da je ovo poslednja stvar koja treba gradu kao što je Sanderlend. Jedini način da se klub ne otvori jeste da vlasnici ne dobiju specijalnu dozvolu za rad.

“Svingerski klubovi su legalni, ovim klubovima treba dozvola za rad, ali verovatno im neće trebati specijalna dozvola gradskog saveta”, rekao je jedan od odbornika.

Građani se brinu zbog uticaja ovakvog mesta na okolinu, a iz uprave ovog noćnog kluba kažu da nema razloga za strah jer oni nisu agresivni ili napadni, dok osoblje kluba u svakom trenutku stoji na raspolaganju svojim gostima.

Za same dame i parove nudi se besplatan ulaz na žurke koje se reklamiraju na sajtu kluba, dok će slobodni muškarci morati da plate 40 funti za ovakav užitak. Svi članovi moraju imati preko 21 godinu i plaćati godišnju članarinu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar