Prosize kapsule

Najduže ime na svetu ima 161 reč

Don Mekmanus odlučila je da zameni svoje ime za novo, za koje veruje da je najduže na svetu.

Ova 41-godišnja Britanka iz Hertlpula, na severoistoku Engleske, uzela je ime od 161 reči u nadi da će tako skrenuti pažnju javnosti na svoju humanitarnu organizaciju “Red Dreams” za pomoć deci, koju je osnovala nakon smrti sina.

Njeno ime sada glasi: Red Wacky League Antlez Broke the Stereo Neon Tide Bring Back Honesty Coalition Feedback Hand of Aces Keep Going Captain Let”s Pretend Lost State of Dance Paper Taxis Lunar Road Up Down Strange All and I Neon Sheep Eve Hornby Faye Bradley AJ Wilde Michael Rice Dion Watts ….

U agenciji za registraciju promena imena navode da je u poslednje vreme mnogo ljudi promenilo ime, ali da novo ime Mekmanusove “obara sve rekorde po dužini”.

Gospođa Drim, kako će se Mekmanusova ubuduće oslovljavati, se ipak nada da će joj biti dozvoljeno da koristi samo inicijale ili skraćenu verziju svog novom imena na pasošu i bankovnoj kartici.

Ona je, takođe, rekla da će, ukoliko donacije njenoj fondaciji budu prevazišle zadati iznos, ona ponovo promeniti ime, ovog puta u čast svih onih koji su pomogli organizaciji od 2008. godine kada je osnovana.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar