Prosize kapsule

Fudbaler ”igrao” zuce sa ministrom odbrane (VIDEO)

Austrijski fudbaler srpskog porekla Aleksandar Dragović (21) na ”zanimljiv” način se našalio sa sa ministrom odbrane Švajcarske Ulijem Maurerom, na dodeli medalja i pehara za osvojeni Kup. Dragović je uspeo čak tri puta da „lupi ćušku“ Uliju a da ovaj ne primeti ko je to učinio!

Ulrih Maurer, koji je po službenoj dužnosti dodeljivao nagradu, posle nekoliko “zauški” se okrenuo, ali je promašio odgovornog, smatrajući da je krivac Džerdan Šaćiri, reprezentativac Švajcarske rođen u Gnjilanu. Uprava kluba, posle svega, rešila je da Dragovića novčano kazni, uz izvinjenje upućeno ministru. Sav prihod od uplate iznosa ide u humanitarne svrhe.

“Naš igrač je shvatio da je napravio veliku glupost i da je pokazao nedostatak poštovanja prema članu vlade Uliju Majreru”, stoji u dopisu Bazela medijima.

Sreća po mladog fudbalera pa je ministar ove sve shvatio kao šalu, ali za svaki slučaj izvinjenje ministru uputio je i sam Aleksandar Dragović.

Nešto slično prošle godine priredio je Dragovićev imenjak Kolarov, koji se na proslavi FA kupa za Siti poigravao sa gradonačelnikom Mančestera.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar