Prosize kapsule

Zatvorska čuvarka imala seks afere sa zatvorenicima

Čuvarka zatvora u Brikstonu Zanib Kan osuđena je na godinu dana zatvora zato što je održavala tajne nezakonite veze sa narko dilerima, kroz seksualno eksplicitne telefonske pozive i razmenjivanje pisama.

Kada je optužena, Zanib je prvo pokušala da okrivi svoju sestru ali je potom priznala da je sa dilerima i razbojnicima koje je čuvala imala više od deset sati telefonskih poziva. Sudija koji joj je rekao da je to što je radila za žaljenje i da je javnost šokirana, osudio je Kan na 12 meseci zatvora.

Kako se na snimljenim razgovorima moglo čuti, jedan od zatvorenika “nije mogao da zaboravi trenutak kada je prošao kroz kapiju i ugledao svoj prelepi gal”. Drugi je govorio o tome kako želi da vidi Zanibina “mala stopala u vazduhu dok budu vodili ljubav”.

Pisma koja je Zanib sklonila sa svog radnog mesta, kasnije su pronađena u njenoj spavaćoj sobi u kući njenih roditelja, što je bio dodatni dokazni materijal protiv nje.

Iako je Kan priznala veze sa četvoricom zatvorenika, policija sumnja da je broj njenih ljubavnika daleko veći. Sa druge strane, njen advokat je za vreme suđenja insistirao na tome da su sve problematične prepiske, uprkos tome što vrve od seksualnih aluzija, samo fantazije.

Zabranjeni ljubavni život zatvorske čuvarke i njenih platonskih partnera izašao je na videlo kada je u ćeliji jednog od njih pronađen mobilni telefon, čiji su dolazni pozivi stizali sa broja koji je Kan koristila, i to sa više njih.

Razlog iz kog su oni uspeli da duže vreme održavaju kontakt jeste taj što je zatvorenicima dozvoljeno da pozivaju određene odobrene brojeve. Tako je Kan jedan od dilera imao memorisanu kao svoju majku, a drugi kao poslovnog partnera.

Nakon njenog hapšenja, ispostavilo se da je prethodno bila disciplinski kažnjena zbog toga što je prikrila činjenicu da je u zatvoru u kojem radi, zatvorsku kaznu služio i njen otac, kao i brat koji je bio osuđen za pljačku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar