Prosize kapsule

Raskalašna Hrvatica dobila otkaz zbog skidanja na EP u Poljskoj (FOTO)

Raskalašna Hrvatica Jelena Mikša, koja se zajedno sa Viktorijom Mikšom proslavila skidanjem u toples na Evropskom prvenstvu, dobila je zbog svog ponašanja otkaz u Ministarstvu kulture, gde je radila.

Ove dve navijačice i članice HDZ-a postale su hit na internetu nakon što su objavljene fotke na kojima golih grudi uživaju u društvu navijača u Poljskoj.

Pokazalo se vremenom da njima brushhalteri nisu smetali samo u Poljskoj, već i tokom putovanja do tama. Slike su polako isplivavale na videlo, a one izgleda nemaju nameru da se obuku sve do kraja prvenstva.

Ove vatrene Zagorke su svoju podršku bez brushaltera nastavile pružati i na tribinama, a njihove grudi uspeli su da opipaju i irski navijači i to ustima.Irci, inače, dva dana nakon susreta oduševljeno pričaju o tim navijačicama na blogovima i svojim veb-sajtovima.

Nnjihovo ponašanje naišlo je, ipak, na nezadovoljstvo kod njihovih poslodavaca.

U Ministarstvu kulture, gde je Jelena bila zaposlena, za hrvatske medije su rekli da je ona takvim ponašanjem narušila ugled te institucije, što je rezultiralo i njenim otkazom u toj instituciji.

U Ministarstvu su rekli da se ponašanje državnih službenika ne može razgraničiti na slobodno i radno vreme.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar