Prosize kapsule

Oko 58 odsto žena prevari partnera tokom pijanstva

Čak 58 odsto žena prevarilo je svoje partnere, a prevara je često bila uzrokovana pijanstvom (27 odsto žena), pokazalo je istraživanje magazina Woman’s Health.

Magazin Woman’s Health kaže da su istraživanjem otkrivena tri glavna razloga zašto varaju pripadnice lepšeg pola, a to su dosada, osećaj nesigurnosti u vezi i prestanak zaljubljenosti u partnera.

Istraživanje je pokazalo i da je 18 odsto žena uhvaćeno u prevari, a četiri od devet žena smatraju da je prevaru bolje prećutati i praviti se kao da se nikada nije dogodila.

Ali ne varaju žene samo na ljubavnom planu. Tako je 67 odsto njih priznalo da su varale na ispitu, a dve od pet žena svom omiljenom frizeru prećutkuju odlazak u neki drugi frizerski salon.

Nisu žene sasvim iskrene ni po pitanju dijete pa tako njih 37 odsto svakodnevno vara i ne poštuje dijetalni režim, a najčešće ga prekrše jedući “zabranjenu” hranu, poput sladoleda, pice i prženih krompirića.

Čak 52 odsto žena se brine i pita da li ih vara njihov partner, 73 odsto žena smatra da je i slanje seksi poruka prevara, a njih 67 odsto viđalo se sa oženjenim muškarcem.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar