Prosize kapsule

Žene sa kojima bi i žene zgrešile

Šeril Kol, Andželina Džoli i Kejt Midlton izglasane su kao žene sa kojima bi heteroseksualne žene volele da imaju avanturu.

Više od polovine ispitanih žena u studiji o ženskoj seksualnosti priznalo je da je imalo strastveni poljubac sa drugom ženom, dok je 37 odsto njih izjavilo da su prilikom poljupca bile pod uticajem alkohola.

Alkohol je bio glavni razlog zbog kog su se žene okretale drugim ženama, dok je 37 odsto njih izjavilo da su to uradile iz znatiželje. Elizabet Morgan, profesor psihologije na Univerzitetu Bois, izjavila je da strejt žene vrlo često imaju seksualne maštarije o drugim ženama.

Jedno od njenih istraživanja, sprovedeno na 484 žene, otkrilo je da je 60 odsto njih privukla druga žena tokom života – 45 odsto njih izjavile su da si poljubile drugu ženu, dok je polovina priznala da je maštala o drugim ženama.

„Žene se još u detnjistvu ohrabruju da imaju bliske veze sa drugim ženama. To stvara mogućnost da se između njih stvore i romantična osećanja“, izjavila je Morganova.

Nedavno istraživanje pokazalo je i da žene starosti 32-53 godine imaju najviše lezbijskih avantura – 52 odsto, dok one starosti do 30 godina u kratke veze sa pripadnicama istog pola ulaze u nešto manjem broju – 47 odsto.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar