Prosize kapsule

Indijac ženi ugradio bravu između nogu (VIDEO)

Jedan Indijac je svojoj ženi ugradio bravu između nogu kako bi sprečio da bude neverna. Žena se kasnije ubila, a on je uhapšen.

Sitabai Čouhan iz Indije nedavno je završila u bolnici pošto je popila otrov kako bi se ubila. Lekari su joj spasili život, ali i otkrili stravičan slučaj zlostavljanja – suprug joj je iglom probio genitalije i ugradio malu bravu između nogu, koju je zaključavao kad bi išao na posao.

Ženi je suprug bravu ugradio pre četiri godine, a lekari su je uklonili tek kad je policija uhvatila muškarca i od njega uzela ključ koji je držao u svojoj čarapi, prenosi Daily Mail.

“Medicinske sestre potvrdile su da je ženi pored vagine mala brava. Skinuli su je kada su ulovili muškarca”, objavili su iz bolnice Maharaja u Indiji.

Žena je zadržana u bolnici, gde se oporavlja, a muž je policiji rekao da se na ovaj stravičan potez odlučio jer su neke žene iz njegove porodici “zastranile”. Zadržali su ga u policiji i protiv njega podigli optužnicu za maltretiranje i nasilje u porodici, a opisali ga kao “alkoholičara koji je mentalno nestabilan”.

Par se inače venčao kada je žena imala 16 godina, a imaju petoro dece.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Indijac ženi ugradio bravu između nogu (VIDEO)

Ostavite komentar