Prosize kapsule

Pirelijev kalendar za 2013. bez golih lepotica

Umesto nagih lepotica koje su godinama krasile stranice Pirelijevog kalendara, u izdanju za 2013. godinu naći će se mlade žene angažovane u fondacijama i humanitarnim organizacijama.

Među njima će biti i poznata brazilska manekenka Adrijana Lima, koja čeka svoje drugo dete sa srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Kako piše magazin “Veniti fer”, u novom Pirelijevom kalendaru neće biti nijedne nage devojke, čak ni u bikiniju, i na taj način će čuveno izdanje obeležiti 40. godišnjicu postojanja.

“Veniti Fer” u svom novom broju objavljuje eksluzivne fotografije sa snimanja kalendara u Rio de Žaneiru, gradu simbolu Brazila.

Za izgled Pirelijevog kalendara za narednu godinu zadužen je ovog puta Stiv Mekari, jedan od najpoznatijih ratnih fotografa u svetu koji je osvojio mnoštvo nagrada fotografijama iz konfliktnih zona u Iranu, Iraku, Persijskom zalivu, Bejrutu i Kambodži.

Svetsku slavu stekao 1985. godine kada se njegova slika mlade Avganistanke sa zelenim očima pojavila na naslovnoj strani magazina “Nacionalna geografija”.

Novi Pirelijev kalendar predstavlja 11 mladih žena angažovanih u raznim fondacijama, nevladinim organizacijama i humanitarnim projektima. To će biti kalendar bez tradicionalnih erotskih predstava, koji veliča ženski altruistički duh, piše “Veniti Fer”.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar