Prosize kapsule

Baka odbranila market gađajući pljačkaše voćem (VIDEO)

Osamdesetogodišnja baka Otilija Martins odbranila je market svog zeta Manuela Nogeire od pljačkaša tako što ih je gađala mangom i jabukama!

 Jedan od njih uperio je pištolj u facu kasirke, a u jednom trenutku, i udario njime Otiliju u glavu. Međutim, to ovu hrabru portugalsku emigrantkinju nije pokolebalo – počela je da gađa lopove mangom i jabukama i tako stekla doživotno poštovanje svog zeta, koji se za vreme pljačke nalazio van radnje.

“Ona je prvo pogledala u svoju torbu kako bi našla nešto čime može da gađa lopove, a pošto nije ugledala ništa pogodno, okrenula se voću koje se nalazilo pored nje”, priča Manuel.

“Bila je neverovatna! Nakon pokušaja pljačke rekla je da su lopovi imali sreće što nije pronašla ništa teže čime bi ih gađala”, dodaje još ponosnija Otilijina ćerka.

Uprkos “mango napadu”, lopov je uspeo da pobegne iz radnje sa 500 dolara, a Manuel koji je pojurio za njima kada je shvatio šta se desilo, uspeo je da uhvati jednog od njih, dva bloka dalje. Eduardo Torez Lopez (22) i Džesi DosSantos (24) ubrzo su uhapšeni i optuženi za oružanu pljačku opasnim oružjem kao i napad na lice starije od 60 godina.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar