Prosize kapsule

Šerlin Čopra, prva gola Indijka u Plejboju (FOTO)

Bolivudska glumica Šerlin Čopra pojaviće u novembarskom izdanju muškog časopisa “Plejboj” kao prva Indijka koja je pozirala naga za taj magazin.

Ova glumica, koja je ostvarila neznatan broj uloga u bolivudskim filmovima, pisala je uredništvu tog magazina i tražila da pozira gola. U Indiji je već optužena da je osramotila svoju zemlju jer će biti prva Indijka koja će se slikati za taj časopis.

U razgovoru za Bi-Bi-Si na hindu jeziku, Čopra (28) je priznala da je pred njom težak zadatak. “Nije lako biti gola pred kamerama i izgledati dobro u isto vreme”. Iako je taj časopis zabranjen u Indiji, njeni zemljaci fotografije će moći da vide putem interneta.

„Ona nije seksi, ona je odbojna”, napisao je jedan kritičar na tviteru. Neki indijski kolumnisti napali su „Plejboj” zbog nazivanja gđice Čopre „bolivudskom legendom”, ističući da je ona do sada imala samo minorne uloge.

„U vreme kada su nedužne žene širom zemlje predmet seksualnog zlostavljanja i poniženja, čovek se pita da li će slike Šerlin Čopre povrediti integritet žene”, napisala je komentatorka Gajatri Sankar.

Nimalo uzdrmana ovim kritikama, Čopra je nagovestila da bi njen sledeći korak mogli da budu seks filmovi. Ona je rekla da mladi Indijci „hrle ka liberalizaciji i da nekonvencionalni životni izbori više nisu tabu”. No, uprkos mogućim osporavanjima sa kojima će se suočiti, Šerlin je ponosna na to što je uradila. ”Biću prva Indijka koja je naga pozirala za ‘Plejboj’ i niko mi ne može oduzeti to dostignuće”, rekla je ona, dodajući da je njena sestra ponosna na nju, a da majci još nije saopštila svoju odluku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Šerlin Čopra, prva gola Indijka u Plejboju (FOTO)

  1. Pingback: Prva Indijka koja se slikala za ‘Plejboj’ ponosna što je razbila tabu | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Šerlin Čopra uskoro u filmu "Kamasutra 3D" (FOTO) (VIDEO) | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar