Prosize kapsule

Ouroboros iz Razera (VIDEO)

Ponuda gejmerske periferije opasno pati od nedostatka uređaja namenjenih levorukim gejmerima, a Razer je tome napokon odlučio stati na kraj. Stigla nam je tako najava Ouroborosa, novog “dvoličnog”, bežičnog i prilično skupog miša koji bi trebalo da zadovolji i one najzahtevnije među igračima.

Miš stiže sa dvostrukim (optičkim i laserskim) senzorom rezolucije 8200 DPI-a, u slučaju da vam je do sada maksimalnih 6400 bilo prenisko. Osim toga, na raspolaganju imaćete 11 tastera koji se mogu programirati, uz poseban taster, poput one na R.A.T. miševima, koji će privremeno smanjiti rezoluciju za određeni postotak.

Bežična veza može se pohvaliti latencijom nižom od milisekunde, što je uporedivo sa miševima koji imaju kabal, a jedna AA baterija trebala bi biti dovoljna za 12-ak sati kontinuiranog korišćenja. U slučaju da vam baterija otkaže baš u trenutku kada vam je potrebna, miš ćete moći koristiti i putem kabla.

Pretpostavljate, cena je prava sitnica. Za ovaj komad hardvera moraćete izdvojiti čak 129,99€. Detaljnije informacije o Ouroborosu možete pronaći na Razerovim stranicama ili u videu priloženom uz tekst.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar