Prosize kapsule

Hotmail je od sada Outlook.com

Bez broja i bez nekih posebnih oznaka stigla je i nova verzija web menadžera za elektronsku poštu. Microsoft je dodatno metroizirao već ionako metroizirani Hotmail web klijent, usput promenivši ime cele usluge u “Outlook” – već nadaleko poznati brend popularnog desktop klijenta za elektronsku poštu.

I sami smo nadogradili Hotmail na Outlook da bismo isprobali sve novosti kojima se u Microsoft-u hvale. Na prvi pogled se radi više o vizualnim promenama, ali to ne znači da Outlook nije kvalitetna i novostima bogata nadogradnja. Radi se o bržem interfejsu, potpuno u Metro stilu sa drastično poboljšanim rasporedom menia i opcija, koje su bile do sada dostupne. Osim već postojećih mogućnosti, ima i nekoliko novih.

Outlook nudi moderni korisnički interfejs za novu generaciju internet pretraživača, prilagođen modernim mobilnim uređajima i personalnim računarima. Ako ste ljubitelj društvenih mreža, obradovaće vas mogućnost da je Facebook i Twitter sada moguće povezati sa računom elektronske pošte, tako da sve nove statuse prijatelja možete dobiti direktno u sanduče. Poruke će biti automatski sortirane, filtrirane i složene po želji korisnika.

Novi klijent nudi i mogućnost izbora nove adrese koja će zameniti staru, a nalaziće se na adresi @outlook.com. Promena adrese onesposobljava prethodnu za prijavu i resetuje postavke Windows Phone telefona pa budite oprezni. I pored tih promena, poruke će stizati i ako se šalju na staru adresu.

Za dojam i isprobavanje mnogih mogućnosti, najbolje je ‘’osetiti’’ promene iz prve ruke posetom novog weba Outlooka.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar