Prosize kapsule

Hrvati najviše na svetu zainteresovani za grupni seks

U Hrvatskoj se najviše na svetu mašta o grupnom seksu, koji je i u globalnim razmerama seksualna fantazija broj jedan, pokazali su rezultati “Dureksovog” istraživanja koje je obuhvatilo preko 29.000 ljudi u 36 zemalja širom sveta.

Prema njihovu istraživanju većina sveta slaže se s tvrdnjom da seks blagotvorno utiče na raspoloženje. U to najviše veruju Grci i Mađari (82 odsto), a odmah nakon njih dolaze Hrvati.  Globalno gledano, tri od četiri ispitanika izjavilo je da ih njihov seksualni partner zadovoljava, dok u Hrvatskoj čak 84 odsto ispitanika nema (gotovo) nikakvih zamerki na seksualne performanse svojih partnera.

Top listu pomoćnih metoda zatvara traženje pomoći u časopisima (36 odsto), a tu je  romantično veče uz pornić, na što se odlučuje 34 odsto ispitanika. S druge strane, potpuno su nespremni da za pomoć upitaju doktora, bračnog savetnika, tvrde u “Dureksu”.

Probleme svaki narod rešava drugačije. Iako Amerikancima ni razgovor s partnerom nije stran, kao glavno rešenje vide korišćenje lubrikanta (53 odsto). Austrijanci rado posežu za seksualnom igračkom (43 odsto) kako bi oterali problem iz spavaće sobe.

Rusi su skloni igranju raznih uloga, a Južnokorejci i stanovnici Malezije najviše bi voleli u seks da uključe i masažu. Telefonski seks je prilično popularna u Indiji, dok Nemci o tome i ne razmišljaju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar