Prosize kapsule

Pijana Ruskinja igrala pred žrtvama nesreće (VIDEO)

Na svim ruskim televizijskim stanicama pojavio se šokantan snimak žene koja se smeje i pleše u blizini tela osoba nastradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Mlada žena je bila putnica u vozilu marke Subaru, čiji je vozač, prema svemu sudeći, izazvao ovu saobraćajnu nesreću prebrzom vožnjom na auto-putu u regiji Nižnji Novgorod u Rusiji, prenosi crnogorski portal CDM.

Subaru je udario u džip Lada Niva, koji se prevrnuo na krov, a vozač i njegova supruga su ostali na mestu mrtvi. Sva četiri putnika koja su bila u vozilu Subaru su prošli bez povreda i nije im trebala medicinska pomoć.

Dok su spasilačke službe iz prevrnutog džipa izvlačile tela nastradalih, četiri preživela putnika, već vidno pijani, su nastavili da piju pivo na mestu nesreće.

Jedna od žena je tada počela da pleše pred kamerama i ekipom televizijske emisije “Imerdžensi kol”, koja prate policiju prilikom uviđaja na mestima teških saobraćajnih nesreća.

“Šta mogu uraditi za vas? Kakvu pozu želite da vidite? Hoću li stati ovako? Ili možda ovako? Šta ću posle uraditi?”, govorila je žena u kameru, dok se sve vreme u kadru vide prekrivena tela dve poginule osobe.

“Policajci rade najbolje što mogu i pokušavaju da ostanu prisebni i učtivi, ali je očigledno da su ljuti i da bi svi želeli ovim pijanicama da održe dobru lekciju”, rekao je Artem Filipov, dopisnik jedne televizijske stanice.

Žena koja je plesala nije imenovana, ali ju je policija ispitala. Vozač automobila Subaru je slobode zbog sumnje da je vozio pijan.

Izvor: CDM

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar