Prosize kapsule

Stiže nam snažniji Razer Blade (VIDEO)

Debljina laptopa iznosi 0.88 inča, a težina raskošnih 2,99 kg

Druga generacija Razerovog gejmerskog prenosnika Blade donosi hardversko osveženje i manje modifikacije u konstrukciji uređaja. Prenosnik i dalje ima prepoznatljiv dizajn jednostavnih i čistih linija, uključujući i 17,3-inčni ekran pune HD rezolucije, kao i SwitchBlade UI interfejs sa LCD touchpadom i deset tastera.

Modifikacije se odnose na redizajnirani sistem hlađenja sa većim ventilatorima i novim toplovodnim cevima, koji je sada tiši i efikasniji, bolje integrisane zvučnike, kao i dodatak tri USB 3.0 konektora. Hardverska nadogradnja odnosi se na Intelov čipset HM77 Express i četvorojezgrični procesor (nije specificirano koji), sa 8 GB DDR3 memorije i brzinom od 1.600 MHz.

Za grafiku je zadužen Nvidijin GeForce GTX 660M sa 2 GB vlastite GDDR5 memorije i podrškom za tehnologiju Nvidia Optimus, dok je diskovni sistem hibridni sa klasičnim diskom kapaciteta 500 GB (7.200 rpm) i 64-gigabajtnim SSD-om i NVELO Dataplex softverom. Isporuke kreću krajem ovog meseca. Za Razer Blade zainteresovani trebaju izdvojiti 2.500 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar