Prosize kapsule

Šefica terala zaposlene na oralni seks

Pomoćnica ministra državne sigurnosti u SAD Suzana Bar podnela je ostavku nakon što su je zaposleni optužili da ih je seksualno zlostavljala na poslu, nudeći im i terajući ih na oralni seks.

Prema tvrdnjama zaposlenih, Suzana je uspostavila pravu strahovladu, preteći im otkazima ukoliko se ne upuste u seksualne odnose s njom. Optužnicu protiv pohotne šefice podigao je  Tom Hejs pošto ga je smenila sa dužnosti jer nije hteo da se pokori njenim željama,  piše Njujork tajms.

Prema njegovim rečima, Suzana je “žrtve” tražila na službenim zabavama, a zaposlenima je nudila oralni seks i govorila im da ih “želi u svom krevetu” kao i da “želi da oseti nešto tvrdo u ustima”, piše u optužnici. Barova se nabacivala svojim muškim kolegama i na poslu u muškim toaletama.

“Na proslavi Noći veštica prišla je sa čašom pića jednom od kolega i pred svima mu rekla da je seksi. Potom mu se zagledala u međunožje i zapitala ga koliko mu je dugačak”, ispričao je Tom.

Suzana Bar tvrdi da su optužbe protiv nje potpuno neutemeljene i da je reč o zaveri i da joj žele da joj unište karijeru. Ostavku je dala, kako kaže, da ne bi nanosila štetu ugledu Ministarstva.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar