Prosize kapsule

Egipćanin rekorder ima bicepse od 80 centimetara (VIDEO)

Egipćanin Mustafa Ismail ima bicepse od gotovo 80 centimetara i porede ga sa Popajem, a zvanično je Ginisiv rekorder.

Ovaj 24-godišnji egipatski bodibilder, kojeg porede sa likom iz popularnog crtaća, nedavno je uvršten u Ginosovu knjigu rekorda.

Prema pisanju londonskog “Dejli mejla”, Mustafa već osam godina diže tegove dva puta na dan, tako da njegove nadlaktice sada imaju isti opseg kao struk odraslog čoveka.

Da bi “nahranio” svoje impozantne mišiće, dnevno pojede više od dva kilograma piletine, pola kilograma ribe, četiri čaše badema i popije tri litre proteinskog šejka. Međutim, za razliku od crtanog junaka po kome je dobio nadimak, Musafa “mrzi spanać”.

“Ljudi me često porede sa Popajem. To me zasmejava, jer ja uopšte ne volim spanać. A i mislim da su moji mišići veći od Popajevih”, kazao je mladi bodibilder koji danas živi sa porodicom u Americi gde postoje bolji uslovi za treniranje nego u rodnom Egiptu.

“Vežbanjem podižem i raspoloženje, a dopada mi se to što se u ovom sportu može videti napredak na vlastitom telu. Znam da moje grudi, ramena i ruke rastu i, jednostavno, volim težinu”, kaže Mustafa čiji će se “rekord” naći u Ginisovoj knjizi za 2013.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar