Prosize kapsule

Denise Milani: Blago Češke (FOTO PRIČA)

Upoznajte prirodne lepote majke Češke. Denise Milani je svojim prelepim licem i bujnim grudima osvojila milione fanova širom sveta, a da pritom uopšte nije morala da se svlači.

Njen sajt je jedan od najposećenijih sajtova kada su u pitanju modeli, a ako odete na Fejsbuk stranicu, naći ćete zaista predivne fotografije, koje nemaju nikakvog dodira sa golotinjom. Ono što vas očekuje je anđeoski osmeh koji razoružava, i izuzetna figura, kao u boginje.Denise je rođena u Češkoj, kao najstarija od tri sestre u porodici. Već u pubertetskom dobu, kada je imala samo 13 godina, počela je da se ističe među devojčicama. Grudi su naglo počele da joj rastu, tako da je već tada bila seksipilnija od svojih vršnjakinja. Kao tinejdžerka, postala je veoma popularna u svom rodnom gradu, a sa 21 godinom odselila se u SAD, verovatno sa željom da izgradi karijeru na svojoj lepoti.A poznato je da lep osmeh otvara sva vrata. S obzirom da je pored osmeha, njen veliki adut i njeno ništa manje poprsje, vrlo lako je našla posao i počela da radi kao masažer.

Nije trebalo mnogo vremena da bude primećena, i već 2004. je počela karijeru foto-modela u agenciji SPORTSbyBROOKS.  Tri godine kasnije, lansirala je sopstveni veb-sajt, i ostalo je istorija. Njen neviđeni entuzijazam dok pozira pred foto-aparatima privukao je milione posetilaca na sajt, koji je bukvalno preko noći postao najposećeniji od svih ostalih ovog tipa.Najviše volimo da je gledamo u bikinIju, mada joj lepo stoje i kratke haljine. Ništa manje seksi fotografije nisu ni one na kojima je u farmerkama. Da li su joj grudi otkrivene ili ne, to i nije toliko bitno, jednostavno, vrlo teško ih je ne primetiti.

Visoka je 163 centimetra, a teška 52 kilograma. Sve na njoj je prirodno. Kako i sama kaže, ne planira da se u skorije vreme fotografiše gola. Na pitanje “Šta to muškarci vide na njoj, osim njenih grudi?”, Denise odgovara da je važan deo seksipila i njeno samopouzdanje. Ono ne proističe samo iz činjenice da je svesna svoje lepote, već i iz njenog optimizma, neviđene energije i toplog srca.

“Pouzdane žene su veoma privlačne”, poručuje slatka Deniz.A ko je zapravo Denise Milani? Ona je jedna svestrana osoba, čiji je ambicija da jednoga dana postane svetski poznati nutricionista. Kao neko ko vodi izuzetno zdrav način života, san joj je da u budućnosti promoviše ovakve životne vrednosti, zasnovane na pravilnoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Svakodnevno proučava osnove nutricionizma, a takođe je interesuje i psihologija.

Još slika Denise Milani pogledajte u galeriji:

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar