Prosize kapsule

Sledeći Nexus iz LG-ja?

Sledeći Nexus trebao bi biti zasnovan na LG-jevom Optimusu G

Već neko vreme kao proizvođač sledećeg smart telefona u Google-ovoj liniji Galaxy spominje se LG. Prema navodima sa stranica MoDaCo, uređaj će biti predstavljen uskoro.

Smart telefon bi trebao biti zasnovan na LG-jevom najnaprednijem smart telefonu Optimus G koji je ujedno i jedan od najnaprednijih smart telefona uopšte. Takođe, uređaj će imati mogućnost bežičnog punjenja baterije, ali koja neće biti zamenljiva već će biti zatvorena unutar kućišta mobilnog telefona. Od ostalih specifikacija spominje se Qualcom-mov procesor Snapdragon S4, 2 GB ugrađene radne memorije, kao i 8 ili 16 GB flash memorije koja nažalost neće biti proširiva memorijskim karticama. Podatak o dijagonali ekrana nije objavljen, ali poznato je da će imati IPS matricu i rezoluciju od 1.280 x 768 piksela (Optimus G ima dijagonalu ekrana od 4,7 inča).

Za sada se još uvek ne zna hoće li ovo biti jedini smart telefon u liniji Galaxy ili će biti deo veće Google-ove ponude. Očekivano vreme predstavljanja je sredina novembra.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar