Prosize kapsule

Čirlidersica osuđena na dve godine zbog seksa sa maloletnikom

Bivša čirlidersica kluba “Sinsinati bengals” i nastavnica u srednjoj školi Sara Džons (27) osuđena je na dve godine uslovno zbog seksualnih odnosa sa maloletnim učenikom kome je predavala engleski u srednjoj školi “Kentaki”, a kome je u to vreme bilo 17 godina.

Kao olakšavajuća okolnost uzeto joj je to što je priznala prestup – intimne odnose i razmenu “vrućih” SMS poruka sa maloletnom osobom kojoj je u to vreme predavala.

Osim toga, na ruku joj ide i činjenica da su maloletnik, koji je u međuvremenu napunio 18 godina, kao i njegova porodica, odbili da je terete i u istrazi nisu hteli da sarađuju sa tužilaštvom.

Priznanje koje je Džonsova plačući dala suzama propratili su i njen maloletni izabranik i njegova porodica, da bi njih dvoje sa suđenja izašli držeći se za ruke. Sada je on navršio 18. godinu i njih dvoje su po zakonu slobodni da svoju vezu nastave.

Nestašna profesorka nije ostala ni bez posla: rad u uprosveti joj je, doduše, zabranjen, ali je zato dobila posao u administraciji kluba čije je navijačice svojevremeno predvodila.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar