Prosize kapsule

Besplatni hit naslovi uz Radeone

Kako bi privukla što više korisnika pod svoje okrilje i ostvarila što veće prihode tokom novogodišnjih praznika, kompanija AMD je novim kupcima određenih modela grafičkih kartica iz serije Radeon HD 7000 odlučila pokloniti pune verzije igara Sleeping Dogs, Hitman Absolution i Farcry 3, kao i popust na kupovinu naslova Medal of Honor Warfighter.

Konkretno, ako se odlučite za kupovinu Radeona HD 7950, 7970 ili 7970 GHz Edition, AMD će vam pokloniti sve tri navedene igre (u obliku ključeva za Steam i Ubisoftov UBIShop), kao i 20-postotni popust na MOH Warfighter (vredi na EA Origin trgovini). Novi vlasnik kartice na ovaj način bi prema AMD-u mogao uštedeti preko 170 dolara.

Nešto slabije proći će korisnici koji se odluče za par Radeona HD 7850, 7870 ili 7770 GHz Edition. Oni bi mogli uštedeti preko 120 dolara tako što će dobiti ključeve za novi Farcry i novi Hitman, kao i popust na Warfighter.
Najmanje će uštedeti kupci Radeona HD 7850, 7870 i 7770 GHz Edition. AMD je za njih osigurao ključ za Farcry 3, kao i popust na MOH Warfighter što će im uštedeti preko 60 dolara.

Treba naglasiti da će ključevi za igre i popust neće stizati u kutiji sa grafičkom karticom već će kupci u trgovini koja sudeluje u ovoj promociji nakon kupovine kartice ili kartica dobiti poseban AMD-ov serijski broj (AMD Unique ID) pomoću kojeg će na AMD-ovim stranicama moći preuzeti ključeve za besplatne odnosno snižene naslove. Broj AMD-ovih ID-ova je ograničen što znači da se promocija može završiti i pre službenog datuma završetka, a to je 31. decembra kad je reč o popustu za MOH Warfighter odnosno 31. marta 2013. u slučaju besplatnih naslova.

Paralelno sa promocijom nove generacije kartica ide i novi drajver, Catalyst 12.11 koji u odnosu na verziju iz avgusta 12.8 donosi povećanje performansi u kombinaciji sa karticama temeljenim na arhitekturi GCN. Korisnici mogu očekivati između 12 i 19 posto bolje rezultate kad je reč o igrama temeljenim na Frostbite 2 engineu (u prvom redu Battlefield 3 i MOH Warfighter). Nadalje, oko 10% više performanse korisnici mogu očekivati u igrama Borderlands 2, DiRT Showdown, Skyrim, Sleeping Dogs, Sniper Elite V2 i Starcraft 2, kao i još veća povećanja u benchmarku Unigine Heaven 3 i igri Civilization V.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar