Prosize kapsule

Facebook uvodi stranice za parove

Facebook je predstavio uslugu “stranica za parove” koja će nam omogućiti da hronologiju svoje veze sačuvamo na ovoj društvenoj mreži.

Na njoj možete objediniti sve događaje kojima ste zajedno prisustvovali, svaku zajedničku fotografiju i zajednički status.

Soleri nisu zapostavljeni budući da slična usluga postoji i za prijatelje i to od ranije. Ipak, sada je i ta opcija posle više od dve godine usavršavanja u skladu sa Timeline-om i spremna za prezentaciju.

Iz Facebook-a su poručili da će ona korisnicima omogućiti da na jednom mestu tačno vide koje su sve trenutke i fotografije parovi odlučili da podele sa svojim prijateljima preko svojih pojedinačnih profila:

“Od danas predstavljamo novi izgled stranice prijateljstva. One kombinuju statuse, fotografije i događaje koje ste podelili s drugom osobom. Pojaviće vam se kad kliknete na meni na profilu prijatelja. A ako ste s nekim u vezi možete posetiti facebook.com/us kako biste pogledali ‘zajednički profil’”, izjavio je Arun Vijajvergija iz ove kompanije.

Takođe, ako želite, možete svoju stranicu poslati prijateljima na uvid.

S ovom opcijom su se već pojavili i problemi, s obzirom na to da ne postoji mogućnost da se takve stranice blokiraju ili ne pokazuju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar