Prosize kapsule

Francuzi bi seksom dočekali smak sveta

Ukoliko bi se majansko proročanstvo o smaku sveta zaista obistinilo, Francuzi bi da svoje poslednje trenutke života na planeti provedu u seksu, po mogućnosti u troje.

Prema istraživanju koje je sproveo sajt Firstaffaire.fr, Francuzi bi da se oproste sa životom na Zemlji vodeći ljubav.

“Oba pola su se jednoglasno izjaznila za seks kao prioritet”, ističu autori sajta, navodeći da je 47 odsto muškaraca i 25 odsto žena izjavilo da bi pre nestanka sveta želeli da imaju seksualni odnos.

Blizu 40 odsto muškaraca bi kao partnerku za taj “poslednji seks” izabrali nepoznatu, vatrenu partnerku, dok je 31 odsto žena reklo da bi najradije vodile ljubav sa svojim redovnim partnerom. Iako imaju oprečno mišljenje kada je reč o osobi s kojom bi podelili krevet pre nego “što svet proguta mrak”, oba pola se gotovo slažu (41 odsto muškaraca, 32 odsto žena) da bi seks u troje bio najbolji način da se oproste od plave planete.

Kada je reč o poznatoj ličnosti s kojom bi se upustili u poslednju erotsku avanturu pre smaka sveta, Francuzi su pokazali da su “patriote” čak i u seksu.

Većina muškaraca je izabralo glumicu Marion Kotijar ispred Anđeline Džoli i Mile Kunis, a većina žena glumca Žana Dižardena, zvezdu Oskarom nagrađenog filma “Umetnik”, koji je za nekoliko koplja bio ispred holivudskih srcolomaca Džordža Klunija i Leonarda Dikaprija.

Istraživanje je sprovedeno krajem oktobra na uzorku od 3.400 ljudi starosti od 18 do 76 godina.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar