Prosize kapsule

Svaki peti muškarac ima tajni mejl

Oko 77 odsto muškaraca redovno briše SMS poruke u svom telefonu, a dve trećine njih ne želi da deli lozinku sa partnerom, pokazala je najnovija IT studija.

Dve trećine muškaraca ne deli lozinke za svoje imejl račune i društvene mreže s partnerkama, otkrila je studija IT kompanije Bul Gard.

Muškarci smatraju kako time štite svoju privatnost, a radi dodatne sigurnosti svaki peti muškarac ima i tajni imejl koji ne spominje svojoj lepšoj polovini, piše Dejli Mejl.

Takve tajne imejl adrese i drugi profili najčešće im služe za dopisivanje s bivšom devojkom ili sa nekim koga njihova sadašnja partnerka ne voli. Dok je kod nekih tajanstvenost dobronamerna, neki namerno insistiraju na svojoj privatnosti kako bi sprečili da njihova partnerka ne sazna za postojanje ljubavnice ili da nema uvid u njihovo financijsko stanje.

Jedan od dvadeset muškaraca čak poseduje i mobilni za koji njihove partnerke ne znaju kako bi mogli bezbedno da komuniciraju sa ljubavnicom.

Kako bi izbegli moguće svađe, oko 77 odsto muškaraca redovno briše SMS poruke.

“Nije isključivo reč o tome da muškarci koji nešto skrivaju varaju svoje partnerike, jer mnogi od njih misle kako naprosto imaju pravo određene delove svog života zadržati za sebe”, kaže direktor Bul Garda, Majk Hodž.

On je dodao i da su muškarci svesni da nedužni flert s kolegicom s posla preko imejla može uzrokovati ozbiljne probleme u njihovom braku.

“Oko 18 odsto muškaraca koje grize savest će sa svog računara obrisati fotografije i video porno sadržaja jer znaju da se to ne može svideti njihovoj partnerki”, dodao je Hodž.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar