Prosize kapsule

Nemačka nimfomanka umrla posle seksa

Nemačka nimfomanku Ante Krapnik (47) pronađena je mrtva u svom stanu u Minhenu. Ona je ranije ove godine uhapšena zbog toga što je kidnapovala muškarce i terala ih na seks.

Obdukcijom će biti utvrđen tačan uzrok smrti kao i to da li je njen nezasiti seksualni nagon imao veze sa tim.

Antje je umrla u petak u krevetu kraj svog najnovijeg i poslednjeg ljubavnika. Bio je to njen komšija koji je pozvao policiju kada je shvatio da pored njega leži beživotno telo. Rekao je kako je znao da nešto nije u redu jer je žena obično odmah ujutro htela seks.

Njen poslednji ljubavnik policiji je rekao da je pre odlaska na spavanje pila vino, i uzimala drogu.

Deter Šulc (43), njena prva žrtva, upoznao ju je u jednom baru, a onda ga je odvela u svoj stan gde su imali odnose nekoliko puta. Kada je zahtevala još, iscrpljeni muškarac rekao joj je “ne”. Ipak, ispunio joj je želju još nekoliko puta kako bi mogao da ode. Kako Antje nije odustajala muškarac je pobegao na balkon i pozvao policiju.

“Morate mi pomoći, pokušava da me ubije seksom. Ne mogu da izađem, a ne mogu ni da nastavim s ovim”, rekao je policajcima.

Dvojicu policajaca koji su je došli ispitati, Antje je pozvala na “brzi seks”, ali su odbili njenu ponudu i uhapsili je, nakon čega je odvedena u psihijatrijsku bolnicu.

Druga žrtva (36) nađena je kako plače na ulici ispred njenog stana nakon seksualnog maltretiranja koje je trajalo 36 sati, piše Dejli mejl.

“Upoznao sam je u busu i pozvala me kod sebe. Oh, Bože, to je bio pakao. Ne mogu da hodam, molim vas, pomozite mi”, rekao je.

Žena koja nije mogla da kaže “ne” socijalnim radnicima jednom prilikom objasnila da mora da ima polne odnose i do deset puta dnevno.

“Ona je bila bolesna osoba”, rekla je nena majka s kojom je Antje razgovarala veče pre smrti i požalila se da je 2012. bila užasna i da će iduća godina biti bolja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar