Prosize kapsule

Japanski bend Mono u Beogradu 11. februara

monoJapanski post-rock bend Mono nastupiće u zemunskom klubu “Fest” 11. februara 2013. godine. Biće ovo drugi nastup Japanaca u Srbiji, a na ovom koncertu promovisaće nedavno objavljeni album “For My Parents”.

Ostajući verni svom zvuku uz još tesniju saradnju sa The Wordless Music Orchestra, uspeli su da na novom albumu odu korak dalje u aranžmanskim rešenjima i veštom baratanju dinamikom.

“U izvođačke kvalitete smo imali prilike da se uverimo na prethodnom njihovom nastupu pre skoro tri godine u Beogradu, te nas i ovaj put očekuju ekstremne promene u glasnoći i eterične melodije, uz upotrebu gonga, ksilofona i piana pored standardnih instrumenata”, navodi promoterska kuća Resetor, koja organizuje ovaj koncert.

Organizator je apelovao na posetioce da se suzdrže od glasnog pričanja, posebno tokom tiših delova kompozicija, kako bi svi podjednako uživali u svirci.

Karte se mogu kupiti u klubu Fest (radnim danom od 08-23h, vikendom od 20-02h) i u Felix shop-u, TC Sremska I sprat. Za one koji nisu u mogućnosti da dođu u Beograd, karte se mogu naručiti na email adresu kartemono@gmail.com.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar