Prosize kapsule

Otpuštena s posla jer je našla dečka

kejt bejkerAdvokatica Kejt Bejker (33) ostala je bez posla pošto je ušla u ljubavnu vezu sa jednim muškarcem. Ona tvrdi da je otkaz dobila jer se njen šef uplašio da će zatrudneti.

Bejker je tužila svoju bivšu firmu navodeći da joj je šef branio da se upušta u ljubavne veze i isticao da ne sme da ima decu.

Ona se u tužbi požalila i na seksualno zlostavljanje u advokatskoj firmi u kojoj je radila.

Bejker je pred sudom izjavila da čuva i SMS poruku u kojoj je supruga njenog šefa, inače isto zaposlena u toj firmi napisala: “On govori da ne želi da imaš ljubavne veze.”

Kejt Bejker je sudiji rekla da je njen šef imao čudna pravila u firmi, navodeći da zaposlenici nisu smeli da pričaju najmanje četiri sata tokom radnog dana.

Istakla je i da je vikao na zaposlene zbog sitnica, kao i da ih je napadao zbog spuštenih zavesa i nameštene pogrešne stanice na radiju. Mlada advokatica rekla je da je ranije od šefa dobijala nagrade i reči pohvale za svoj rad, ali da se sve promenilo kad je našla dečka.

Na saslušanju je kazala i da su je u firmi koristili za odvlačenje pažnje s posla kada su bili u pitanju ozbiljni klijenti, jer im se sviđala.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar