Prosize kapsule

Uhapšena banda Štrumpfova (VIDEO)

štrumfoviAustralijskoj policiji je trebalo mesec dana da uhvati bandu napadača koji su bili poznatiji pod imenom ‘’banda Štrumpfova’’. Taj nadimak su dobili jer su se svi bili maskirani u štrumpfove kada bi napadali svoje sugrađane. Ustvari policija ih nije ni uspela uhvatiti, jer su se oni sami predali kada su svoja lica videli na televiziji.

Svakome bi verovatno bilo čudno da ga na ulici zaustavi Veliki Štrumpf i zatraži cigaretu. U još većem čudu bi se našao kada bi ga trenutak kasnije napala banda momaka maskiranih u Štrumpfove, sa sve Velikim Štrumpfom na čelu.

Upravo se to dogodilo pred Novu godinu u gradiću Pasko Vale, u Australiji, kada je mladić tela obojenog u svetloplavo, sa štrumpfovskom kapom, prišao čoveku koji je u lokalnoj prodavnici upravo kupio cigarete. Veliki Štrumpf je zatražio cigaretu i vatru, a kada je žrtva to odbila Veliki Štrumpf i njegovi saučesnici su ga napali.

Štrumpfovi su pred istražnog sudiju stigli mesec dana posle napada zahvaljujući snimku sa video kamere lokalne prodavnice koji je predat TV stanicama, pa su banditi rešili da se predaju. Trojica Štrumpfova imaju 19 godina, a jedan samo 18.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar