Prosize kapsule

‘’Kompresorhed’’: Jedina ‘’prava hevi metal’’ grupe na svetu (VIDEO)

CompressorheadNjihova imena su Sikboj, Fingers i Bouns i članovi su hevi metal grupe ‘’Kompresorhed’’. Ono što izdvaja ovaj bend od ostalih je to da sastav čine roboti koji su programirani da sviraju isključivo hevi metal, od pesama AC/DC-a do Motorheda.

Najstariji član, ‘’osnivač benda’’, je bubnjar Sikboj koji je konstruisan 2007. Dve godine kasnije pridružili su mu se gitarista Fingers i basista Bouns, pa je bend mogao da počne sa svirkom. Danas, to su iskusni izvođači, sinhronizovanih pokreta, čiji je video snimak na Internetu pregledan više od 4,4 miliona puta za manje od dve nedelje.

Jednina zamerka koju bi fanovi mogli da daju ovim rokerima je što nemaju sopstveni repretoar, već izvode samo poznate numere. Ali, možda će se uskoro i to promeniti, pa se ne treba čuditi ako se uskoro na tržištu pojavi i njihov debi album.

Oni koji bi želeli da ih čuju uživo imaće priliku da to učine ukoliko otputuju u Australiju gde će “Kompresorhed” nastupiti na jednom od letnjih festivala, a do tada možete pogledati kako oni zvuče.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar