Prosize kapsule

Amerikanac osmislio sapune sa mirisom slanine i piva

ManHands-SoapAmerikanac Adam Anderson ocenio je da zbog običnih sapuna miriše kao žena, pa je odlučio da napravi sopstvenu kolekciju sapuna sa “muškim” mirisima. Sapuni “Man Hands” učiniće da ti ruke posle pranja mirišu na slaninu, pivo i novac.

Kada je shvatio da većina kozmetičkih preparata sadrži lavandu ili vanilu, Adam Anderson počeo je u svojoj kuhinji da proizvodi ručno pravljene sapune.

Mešao je kakao, palmino ulje i glicerin sa “tajnim sastojcima” koji su sapunima davali “muške” mirise. U Andersonovoj ponudi trenutno postoji 20 različitih vrsta sapuna, među kojima su popularni onaj sa mirisom kafe, nafte i sveže pokošene trave.

Ako želite da na druge ostavite utisak imućne osobe, operite ruke sapunom koji miriše na novac.

“Sve je počelo pre nekoliko meseci kada sam prao ruke i shvatio da svi sapuni u kući imaju “ženske” mirise. Pomislio sam: muške ruke ne treba da mirišu ovako. Tada sam pokrenuo “Man Hands”, rekao je Anderson za “Dejli mejl”.

Iako nikada pre toga nije sam pravio sapune, nakon par nedelja istraživanja proizveo je čak 12 različitih vrsta.

“Pokušavao sam da se setim koje mirise ljudi najviše vole i tako su mi pale na pamet slanina, sveže pokošena trava i kokice sa puterom”, rekao je on.

“Man Hands” sapuni mogu se nabaviti u prodavnicama širom Amerike kao i putem interneta, po ceni od pet evra po komadu. Adam Anderson dodaje da njegovi proizvodi nisu namenjeni isključivo muškarcima, jer ima i žena koje uživaju u pomenutim mirisima.

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar