Prosize kapsule

Policija intervenisala zbog igračke superheroja

superherojNaoružana policija intervenisala je u jednoj kući u Velikoj Britaniji nakon što je dobila dojavu o tome da se unutra nalazi čovek sa minobacačem. Ispostavilo se da je reč o figurici akcionog heroja!

Policija naoružana automatskim pušakama ušla je u kuću Jana Driskola (43) nakon što je na Facebook-u objavio novu profilnu sliku.

Na njoj je bila plastična figura akcionog heroja Action Man-a u čijoj se pozadini nalazila igračka minobacač svega 15 centimetara visine.

Iako je pored nje bio daljinski upravljač koji je jasno upućivao na njene dimenzije, to nisu primetili ni osoba koja je prijavila Driskola, a ni policajci.

Driskol je rekao da mu se policja izvinila nakon što im je pokazao figuricu.

“Bio sam u šoku. Bilo je potpuno ludo. Petorica policajaca pojavila su se u oklopnim vozilima, pokazala mi nalog za pretres i dobro sam prošao što mi nisu potpuno razvalili vrata”, kaže on.

Policija u Glosteru ubrzo se i javno izvinila.

“Informacija koju smo dobili je bila dobronamerna, kao i naši dalji postupci. Sigurni smo da društvo više želi da mi reagujemo brzo na ovakve slučajeve. Policajci koji su reagovali na ovu dojavu bili su srećni što niko nije ugrožen”, saopštila je policija.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar