Prosize kapsule

Iz Sharkoona nam stiže kućište kodnog imena VS3

Sharkoon VS3Sharkoon je predstavio VS3 liniju Midi-Tower ATX kućišta koji nude kvalitetnu izradu i osnovne mogućnosti za potrebe prosečnog korisnika. Kućišta dolaze u dve osnovne edicije, VS3 Value (VS3-V) i VS3 Standard (VS3-S), od kojih je svaka dostupna u tri konfiguracije boja.

Kućište je u svim slučajevima crno, a razlikuju se crvena i zelena boja LED osvetljenja prednjeg usisnog ventilatora (kao i ukrasni deo na prednjoj maski u istoj boji) i chrome verzija sa plavim osvetljenjem ventilatora i hromiranim obodom. Navedeni osvetljeni 120-milimetarski usisni ventilator deo je standardnog paketa opreme koji se isporučuje sa kućištem, a VS3 podržava i ugradnju tri optička uređaja, dva 3,5- i dva 2,5-inčna diska sa mogućnošću ugradnje do sedam kartica, uključujući i grafičke kartice dužine do 35 cm.

Unutar VS3 kućišta moguće je montirati još ventilatora na bočnu i zadnju stranu, a ukupna težina kućišta iznosi 4 kg. Na prednjoj strani nalaze se i standardni audio konektori, kao i dva USB priključka, koji čine i osnovnu razliku među modelima – VS3 Value ima dva USB 3.0 konektora, dok VS3 Standard dolazi sa istim brojem USB 2.0 priključaka. Cene iznose 25 eura za chrome i 23 eura za green i red verzije VS3 Standard, dok su iznosi u slučaju VS3 Value 30 eura za chrome i 27 eura za ostala izdanja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar