Prosize kapsule

Lora Batler: Preko dana učiteljica, noću seksi model (VIDEO)

lora batlerLora Batler je preko dana učiteljica koje đacima predaje psihologiju i ples, a noću je seksi model koji reklamira donji veš.

Ova 26-godišnja plavuša izraženih oblina već godinama danju radi podučavajući đake, a kada završi posao u školi pretvara se u seksi manekenku koja promoviše intimno rublje za “punije dame” (ispravnije bi bilo “prosečne” ili “normalne”).

Lora Batler je 2009. godine pobedila na takmičenju koje je organizovala kompanija “Curvy Kate’s”, koja pravi donji veš za žene sa oblinama. Iako se mnogima čini da su ova dva zanimanja nespojiva, Lora tvrdi da ima podršku prijatelja, ali i učenika kojima predaje.

“Počela sam da radim za “Curvy Kate’s” pre nego što sam shvatila da želim da budem učiteljica. Nikada pre nisam planirala da nekoga podučavam, pa nisam smatrala da bi moj posao modela mogao da bude problem. Na sreću, nikada i nije bio, uprkos tome što moji učenici znaju za moj drugi posao”, objasnila je Lora Batler i dodala da nikada nije bila stidljiva i nije se stidela svog tela.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar