Prosize kapsule

Britanka spava samo sa oženjenim muškarcima

par 678Britanka Li Romejn (44) ima nasvakidašnji seksualni ukus. Spava samo sa oženjenim muškarcima jer smatra da su bolji u krevetu od drugih i to zato što su ih supruge podučile svemu.

“Volim ih jer su obično pre mene dugo imali samo jednu ženu koju su zadovoljavali. Oženjeni muškarci su sjajni, upućuju vam komplimente, izvode vas na ukusne večere, i uvek su lepo obučeni jer supruge brinu o njima”, kaže Romejn.

Svi njeni ljubavnici su veoma zadovoljni onim što dobijaju u krevetu od nje.

“Ja ne želim da uništavam brakove. U stvari, ja zapravo popravljam brakove, jer dajem muškarcima ono što im često nedostaje. Često posle mene čak imaju i mnogo bolji seks i sa svojim suprugama”, dodala je Romejn.

Li je počela da traži ljubavnike kada je njen 28 godina stariji partner postao impotentan, a umro je posle osam godina zajedničkog života.

“Ja sam vrlo atraktivna i živa žena tako da mi je seks zaista nedostajao. Čak sam trčala maraton da bih se oslobodila višak energije. Onda sam naišla na internet stranicu na kojoj su oženjeni ljudi želeli avanture, ali ne i da unište brakove. I tako je sve počelo”, zaključila je Li Romejn.

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar