Prosize kapsule

London: Podmornica za dvoje po ceni od 6,9 miliona evra

podmornicaU Londonu se prodaje podmornica za dve osobe po ceni od 6,9 miliona evra, a ponuđena je i jeftinija verzija za 2,3 miliona evra.

Podmornica “Spajmaster Orkasab” se prodaje u Herodsu za 6,9 miliona. Pod vodom može ostati 80 sati, a putnici ne moraju brinuti za vazduh, jer podmornica ima sistem za održavanje života u svojoj unutrašnjosti.

Osim toga, može zaroniti na dubinu od 1.829 metara, nudi dovoljno mesta za dva putnika, teška je četiri tone, a duga 6,7 metara. Idealna je za one koji žele istraživati vodeni svet.

Kompanija “Spajmaster” je dizajnirala podmornicu čiji izgled podseća na borbeni avion. Napaja je baterija, a za kontrolu se koriste pedale i palica. Kontrole su slične kao kod borbenog aviona, jer se koriste isti principi aerodinamike.

Podmornica je opremljena i tehnologijom koja uključuje sonar za sprečavanje sudara, digitalni dalekodometni komunikacioni sistem, LED sistem osvetljenja. Standardna verzija podmornice košta 2,3 miliona evra, dok verzija koja može ići dublje košta 6,9 miliona evra.

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar