Prosize kapsule

Žene radije žele muškarca u kuhinji nego u krevetu?

muskarac u kuhinjiU jednoj australijskoj anketi u kojoj je učestvovalo oko 1.500 žena skoro polovina njih rekla je da pre želi muškarca u kuhinji nego u krevetu!

Najnovije australijsko istraživanje ukazalo je na promene koje se sve češće pojavljuju u životu jednog prosečnog bračnog para.

Jedno od najnovijih istraživanja takođe je pokazalo da ako muškarci žele da iznenade svoju lepšu polovinu, to više ne rade s cvećem, već da je vreme da nauče da spremaju uskusne specijalitete, to je bar želja mnogih žena koje su učestvovale u ovoj studiji.

Tako je 90 odsto ispitanih dama izjavila da bi rado svaki buket cveća zamenile za ukusnu večeru koju bi im priredio njihov partner, a više od 70 odsto njih priznalo je da ih oduševljavaju muškarci koji su vešti u pripremi raznih jela.

I istraživanje i anketa pokazali su da je mnogo više žena koje bi bile zadovoljnije kada bi se njihov partner više bavio običnim kućnim poslovima, nego popravkama u kući, pre svega usisavanjem, pranjem sudova i izbacivanjem smeća.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar