Prosize kapsule

Profesorka primorala učenika na seks u autu

profesorkaBritanka Epi Sprung Doson (26) uhapšena je jer je imala seks sa svojim 17-godišnjim učenikom, što je kasnije i priznala na sudu.

Dosonona, koja je već četiri godine u braku, bila je profesor mladiću koji je imao problema sa disleksijom i ponudila mu je dodatnu pomoć.

Međutim, ona je mladića odvezla van grada, parkirala kola pored puta i imala seksualni odnos sa njim. Par je slučajno uhvatila policijska patrola, koja je prolazila pored i ugledala kola na kojima su prozori bili zamagljeni.

Kada su se probližili automobilu i pokucali na prozor, ugledali su profesorku i učenika na suvozačevom sedištu, gole od pojasa na dole. Dosonova je dobila otkaz u školi i protiv nje je pokrenut i sudski postupak.

Majka mladića ne želi mnogo da priča o celom skandalu u koji je upleten njen sin, jedino insistira na tome da on nije kriv i da je u ovoj priči žrtva.

Pošto u školi pročulo za slučaj, jedan bivši učenik optužene profesorke rekao je da je ona često imala običaj da šalje poruke u kojima umesto potpisa stavlja poljupce i da su svi znali da je veoma „emotivna i meka“.

Presuda protiv Epi Dosonova biće donesena 1. maja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Profesorka primorala učenika na seks u autu

Ostavite komentar