Prosize kapsule

Toronto: Devojke grupno silovale mladića

torontoČetiri ženske osobe su u Torontu napale i seksualno zlostavljale 19-godišnjeg mladića.

Osumnjičene su opisane kao belkinje srednjeg rasta (oko 165cm) i teške oko 100 kg, a u trenutku napada bile su odevene u kratke crne haljine i cipele s visokim potpeticama, bez čarapa. Policija Toronta traga za njima.

Incident se dogodio u subotu u ranim jutarnjim časovima, kada je mladić u jednom noćnom klubu u Torontu upoznao osumnjičene, koje su ponudila da ga povezu kući.

Umesto toga, odvezle su ga na parking u oblasti između Ulice Kvin i Avenije Spadina, i tu su ga sve četiri seksualno napastvovale, stoji u pismenoj izjavi koju je žrtva dala u policiji. Nakon toga, napadačice su ostavile žrtvu i odvezle se u terenskom vozilu, verovatno “hondi” srebrne boje.

Žena koja je vozila je, prema opisu žrtve, imala kratku plavu kosu i istetovirana krila na zadnjem delu vrata i govorila je s britanskim akcentom, dok su ostale imale dužu tamnu kosu s crvenim prelivima.

Policijski detektiv Tomas Iberholc, iz Jedinice za seksualne delikte Policije Toronta, kaže da pritužbe zbog seksualnih napada žena na muškarce za njegovu službu nisu neuobičajene.

“Mada većina u principu smatra da su žrve napada uvek žene, nije sasvim neuobičajeno ni da muškarac bude žrtva”, kaže on.

Prema podacima Kanadskog centra za pravosudnu statistiku iz 2003, 8 odsto odraslih žrtava seksualnih napada bilo je muškog pola. Verovatnoća da žrtva prijavi seksualni napad policiji je kod oba pola ista, pri čemu žrtve oba pola imaju izgleda i da budu stigmatizovane ukoliko potraže pomoć.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar