Prosize kapsule

Must-See: Najbolji oglas za prodaju auta ikad (FOTO)

oglas 01Jedan Britanac dao je oglas da prodaje svoj Mercedes-Benz “E320 CDI” iz 2000. godine, a na prodaju ga je ponudio na eBayu u oglasu koji tera suze na oči. Od smeha, naravno.

Osim punije supruge vlasnika auta, koja pozira pored vozila, tu je i podjednako bizaran, ali i iskren opis:

“Ako tražite besprekorni, dobro očuvan primerak Mercedesa E320 CDI…na pogrešnom ste mestu. Od kada se nalazi u mom vlasništvu, automobil je korišćen za obične i reli trke, više puta je udaran, ubio je tri jelena, dok je enterijer više puta uništen, da ne pominjem da je moja supruga udarila zadnje krilo nogom kada sam joj rekao da bi trebalo ponekad da pojede salatu”, upozorio je duhoviti prodavac.oglas 02

Ovaj Britanac je potencijalnim kupcima poručio i da “podizači odlično funkcionišu, tako da nećete ni primetiti da klima uređaj ne radi”.

“Ne pokušavajte da spustite cenu – znamo šta fali automobilu, prešli smo 65.000 kilometara u njemu. Samo ozbiljne ponude! Još jedna stvar – o debeljuci sa slika možemo da pregovaramo, od vas zavisi da li ćete je dobiti uz kola”, završio je prodavac.oglas 03Da li zbog oglasa ili iz čistog zezanja, tek cena auta je trenutno dosegla 176.000 evra.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar